/ flip.bg
Неграмотен тийнейджър ще бъде изправен пред съда заради побой на своя съседка, която му отказала секс. Варненската районна прокуратура е внесла обвинителен акт срещу 19-годишния Яшар, който е обвинен за нанасяне на средна телесна повреда. 

Подсъдимият и пострадалото момиче се познавали отдавна, тъй като живеели в един квартал. Яшар искал да има връзка със съседката си. 

Пуснат в отпуск изнасилвач посегна на старица, искал „да бъде с бяла жена”

На 9 март 2016 г. се срещнали в близост до варненското училище „Свети Иван Рилски“. Без обяснение Яшар взел мобилния телефон на момичето и започнал да блъска главата му в стена. Нанесъл и няколко удара в лицето на жертвата си и я дърпал за косата в опит да я завлече в училищния двор. Попречило му само намесата на случаен минувач. 

Осъдиха баща и двамата му синове, пребили съсед

Подсъдимият завлякъл момичето на автобусна спирка и го принудил да се качат в автобус, като го държал за ръката. След като слезли в района на Двореца на културата и спорта, Яшар отвел съседката си в Морската градина с намерението да прави секс с нея. След отказа й, продължил да й нанася удари в лицето и да я рита. Заплашил я, че ще я изнасили. 

Просяк заби нож в гърдите на другар

С автобус двамата се върнали в квартала, където живеят. След като слезли,  19-годишният насилник продължил да бие момичето, докато не бил спрян от техен съсед, който наредил на жертвата да се прибере в дома си.

Яшар е без образование и е осъждан. Предстои делото срещу него да бъде насрочено във Варненския районен съд.