Марио Шиваров отрече участие в дружеството за Синята зона
Марио Шиваров отрече участие в дружеството за Синята зона / gerb-varna.com

Общинският съветник от ГЕРБ Марио Шиваров определи споменаването на името му в темата за Синята зона като „непрестанни атаки, тенденциозно замесване и непрекъснатото изнасяне на неверни факти, свързани с участието му в АД „Транспортен център за мобилност"КД".

В писмо до медиите Шиваров заявява следното:

„Никога не съм бил и не съм съдружник в АД „Транспортен център за мобилност"КД и нямам и никога не съм имал участие там. Колкото до акционерното ми участие в АД „Център за мобилност", то приключи още в края на 2010 г. поради промяна стратегическите планове на дружеството. Смятам, че всички умозаключения, свързани с мое участие и конфликт на интереси, са дълбоко погрешни, правят се с цел дискредитирането ми пред обществото и целят съответно да опетнят партията, от която съм избран за общински съветник".

В писмото Шиваров уверява, че всички необходими документи по въпроса се съхраняват в офиса на дружеството и могат да бъдат видяни от заинтересованите страни.

„Последващи неверни публикации, свързани с моето участие и моето име, ще считам за клевети и ще търся правата си по съдебен ред", заявява още общинският съветник, който извън местния парламент си изкарва прехраната като предприемач.