Коста Базитов: Изживявам болезнено всички промени в общината
Коста Базитов: Изживявам болезнено всички промени в общината / DarikNews.bg, архив

Рокадите в общината могат да окажат влияние на управленските решения и да доведат до сътресения в работата на администрацията. Това мнение изрази във варненския ефир на Дарик областният управител Коста Базитов. Бившият зам.-кмет на Община Варна сподели, че изживява болезнено всичко, което се случва в администрацията.

По думите на Базитов подготовката за изборите върви по план. В нея са ангажирани около 3000 души, съобщи още той. Секционните избирателни комисии ще бъдат обезпечени с необходимите ксерокси, които са пристигнали в края на миналата седмица и вече се разпределят. 200 от общо 632 машини са вече в секциите, останалите ще бъдат на местата си до дни.

Членовете на избирателните комисии могат да работят с техниката, тъй като са преминали обучение. Дори да възникнат проблеми, председателите по места ще се справят, увери Базитов.

Базитов каза още, че няма опасения за сериозни проблеми по организацията на изборите. В момента се печатат бюлетините, които се очаква да пристигнат в първите дни след празниците. Има място, където те ще се приемат с видеонаблюдение и охрана.