Изчезна възрастна жена от Варненско, включиха и следово куче в издирването
Изчезна възрастна жена от Варненско, включиха и следово куче в издирването / снимка: МВР-Варна

Областна дирекция на МВР - Варна издирва Иванка Захариева Костадинова. За последно 74-годишната жена е видяна в с. Здравец, община Аврен, на 2 юли около 11:50 часа и от тогава е в неизвестност.

Сигналът до варненската полиция е подаден на 3 юли и веднага Иванка Костадинова е обявена за общодържавно издирване. Сформирана е група от служители на Областната дирекция на МВР със следово куче и са предприети издирвателни дейности в района, където е пребивавала. В издирването са се включили и близки на издирваната, но до момента възрастната жена не е намерена.

Иванка Захариева Костадинова е висока около 160 см., слаба, с бяла коса. Облекло: бежова блуза с дълъг ръкав, зелена жилетка, обута в тъмен панталон, домашни чехли от гума, бели на цвят. Липсва информация за евентуалната посока, в която жената е тръгнала.

От полицията апелират към всички граждани, които имат някаква информация относно местонахождението на Иванка Костадинова, да се обадят на спешен телефон 112 или в най-близкото подразделение на МВР.