Идеи, пари и ефективно управление в програмата на  Глас
Идеи, пари и ефективно управление в програмата на Глас / netinfo
Идеи, пари и ефективно управление са трите стълба на програмата за управление, която партия “Глас” първи представиха на варненската общественост. Ние поемаме 48 ангажимента – по един за всеки месец на мандата, в който за първи път ще бъдем общински съветници. Това съобщи лидерът на партия “Глас” Пламен Андреев при представянето на програмата на партията за управление на морската столица.

"Варна може да стане европейски град – няма да стане веднага, но ще стане, ако си поставим стратегическа цел и системно решаваме нуждите на варненци", заяви лидерът на “Глас” .

Относно ефективното управление според Пламен Андреев проблемите са много повече от 48, но когато има планиране, и управлението е по-резултатно.

Общественият контрол, т.е. къде отиват парите от нашите данъци, също е много важен, посочи Андреев. Той заключи, че най-важното е когато се управлява да има ред и добро желание за работа.

За районен кмет на “Одесос” партия “Глас” издига кандидатурата на Георги Куртев, а на район “Mладост” - Михаил Андреев, който е координатор в партията.