Данаил Папазов: Отново заслужена победа за баскетболния „Черно море“
Данаил Папазов: Отново заслужена победа за баскетболния „Черно море“ / снимкa: Живот за Варна

„Черно море порт Варна“ отново спечели заслужена победа във вчерашния мач срещу „Рилски спортист“. Отборът ни не случайно е носител на Купата на България, каза след срещата президентът на клуба Данаил Папазов, който е и кандидат за кмет на Варна. С мача между „Черно море порт Варна“ и „Рилски спортист“, в който варненци се наложиха  със 73:69, се откри новият сезон в Национална баскетболна лига.

„Залагаме на млади и перспективни състезатели от варненската школа, а не на скъпи чужди селекции. Имаме и отлични варненски треньори. Те се представиха великолепно срещу един от най - силните отбори в българското първенство. Благодаря на всички фенове, които уважиха отново отбора. Надявам се през цялото първенство да ни подкрепят, защото „Черно море порт Варна“  има потенциал да е пак сред медалистите“, каза още Папазов. Заедно с него, за да подкрепят варненския отбор, бяха и кандидатите за общински съветници от „Живот за Варна“ Андриян Атанасов, Кирил Киров, Димо Димов, Иван Киров, проф. Стоян Стоянов, Божидар Чапаров, Тодор Йотов и Людмил Георгиев, както и кандидатите за районни кметове на „Одесос“ и „Владислав Варненчик“ – Велико Трифонов и Димо Димов.

По-късно вчера Данаил Папазов отиде да поздрави организаторите и гостите на партито по повод 7-годишнината на Студио 21. На купона дойдоха стотици варненци, почитатели на рейв музиката. Съорганизатор на събитието бе „Живот за Варна“.