/ Апелативна прокуратура-Пловдив
В Районна прокуратура-Стара Загора положиха клетва и встъпиха в изпълнение на служебните си задължения младши прокурор Ивелина Косева, младши прокурор Мирела Василева и младши прокурор Лъчезар Иванов.
 

прокурор
Апелативна прокуратура-Пловдив


Прокурор Косева е завършила специалност “Право” в Бургаски свободен университет през 2012 г. Работила като разследващ полицай в РУ на МВР – гр. Поморие и Второ РУ на МВР – гр. Бургас. През 2016 г. Ивелина Косева е спечелила конкурс за младши прокурор в Районна прокуратура-Стара Загора, обявен с Решение на Висшия съдебен съвет, след което от октомври 2017 г. е преминала задължителното обучение в Националния институт на правосъдието.

Прокурор Василева е завършила специалност “Право” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ през 2014 г. Работила като разследващ полицай в сектор „Разследване на криминални престъпления“ при СДВР и в сектор „Разследване“ при ОД на МВР-Стара Загора.

През октомври 2017 г. Мирела Василева е спечелила конкурс за младши прокурор в Районна прокуратура-Стара Загора, обявен с Решение на Висшия съдебен съвет, след което е преминала задължителното обучение в Националния институт на правосъдието.
 

прокурор
Апелативна прокуратура-Пловдив


Прокурор Иванов е завършил специалност “Право” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ през 2015 г. Работил като разследващ полицай в сектор „Разследване“ при 08 РУ - СДВР и в сектор „Разследване“ при ОД на МВР-Стара Загора. През октомври 2017 г. Лъчезар Иванов е спечелил конкурс за младши прокурор в Районна прокуратура-Стара Загора, обявен с Решение на Висшия съдебен съвет, след което е преминал задължителното обучение в

Националния институт на правосъдието.Магистратите и служителите от Районна прокуратура-Стара Загора им пожелаха успешна и пълноценна професионална реализация.
Апелативна прокуратура-Пловдив