Създадоха Единство в Казанлък
Създадоха Единство в Казанлък / netinfo

Местна структура на Сдружение „Единство" бе създадена в Казанлък. За целта 50-тина граждани, приемащи демократичните принципи на новата формация станаха учредители на структурата, която на етапа ще се представлява от предприемача Красимир Порязов.
Заедно с него в града на розите бяха Христо Панчугов , председател на УС на Сдружение „Единство", Димитър Иванов- секретар и Маргарита Бойчева, също член на УС на формацията.


Гарантиране на върховенството на закона в България, създаване на условия за развитие на малкия и среден бизнес, без обръчите на властта и примката на монополите, възстановяване на държавността и разпадналите се български институции, гарантиране на честни избори.
Това са основите задачи, за които ще работят от Сдружението, съвместно с ДСБ. Те са в основата на подписаната на 20-ти януари от лидерите на двете формации Надежда Нейнски и Иван Костов Единна Платформа.

Формацията ще се яви с общи листи на предстоящите парламентарни избори, чийто състави  по области ще се ясни в следващите дни. Новата формация ще се яви на изборите като Синя коалиция, в листите й по места ще има освен познати, емблематични и утвърдени лица на синята кауза през последните 23 години ,така и много нови лица.


Честността на предстоящите парламентарни избори, според представителите на „Единство" можела да се гарантира с много европейски наблюдатели и завишен контрол от страна на граждански организации. Отговорността на самите граждани също не била за пренебрегване.


Не приемаме подмяната, която се случи през тези 23 години, затова е време маските да паднат, категорични са от Сдружение „Единство".
Новото поколение политици, от които страната ни има нужда са политици, можещи да носят отговорността и последствията за своите решения, категорични са от „Единство".