/ Община Стара Загора
Тридневното изложение е едно от най-мащабните туристически събития на Балканите
Община Стара Загора взе участие в 37-мото Международно туристическо изложение „Ваканция и СПА експо“ в София, съобщиха от Общината.

Община Стара Загора

Гостите на щанда бяха посрещани с традиционния старозагорски ароматен липов чай. Пред посетителите на форума беше представено богатото културно-историческо наследство на общината под мотото „Стара Загора - град на 8000 години“.

В Деня на любовта и виното старозагорски младежи с послания и награди

Възхита предизвикаха реплики на експонати от фонда на Регионален исторически музей, както и атрактивни фотоси, мултимедийни презентации, рекламно-информационни материали.

Община Стара Загора

Засилен интерес беше проявен към легловата база, която се предлага в курортното селище Старозагорски бани, както и към предстоящите фестивали и празници от Културния календар, както и спортните мероприятия.

Залесяват "Аязмото" с екзотични иглолистни фиданки

Ресорният зам.-кмет Милена Желева взе участие в кръгла маса и дискусия на тема „Винено-кулинарен туризъм:
Състояние и перспективи за развитие”. В последния ден на изложението младшият експерт от отдел „Туризъм и младежки дейности“ на старозагорската община Танита Писарева спечели специален приз „Най-красива усмивка в туризма“.

Община Стара Загора

Тридневното изложение е едно от най-мащабните туристически събития на Балканите и поставя във фокуса на вниманието важното стратегическо направление в развитието на страната ни като дестинация - балнеологията и медицинския туризъм.

Община Стара Загора

Участието на туристически компании и дестинации от 25 държави предоставя уникална възможност общините и мениджърите на туристически обекти да съпоставят своите предложения и да почерпят идеи, които да интерпретират в бъдеще.

Пълна подкрепа за Бюджет 2020 в половината от комисиите на Общинския съвет

В тазгодишното издание участие взеха над 320 изложители от Европа, Азия, Африка. Посетителите на изложението бяха над 20 000 души.