/ Община Стара Загора
Записването трябва да стане от 27 март до 10 април, включително
Заради извънредните марки за ограничаване разпространението на COVID 19 Община Стара Загора въвежда промени при записването на новопостъпили деца в общинските детски градини.

С временни разписания са градският и междуселищният транспорт в Стара Загора

На 26 март на сайта на Общината ще бъдат обявени резултатите от класирането на децата, родени през 2014, 2015, 2016 и 2017 година. Записването трябва да стане от 27 март до 10 април, включително. Досега това се случваше на място в детската градина.

Прокуратурата предприема проверки за спекула в област Стара Загора

Настоящата обстановка изисква да се избегне прекият контакт и затова записването на децата ще става по телефон или на имейла на детската градина. Децата, родени през 2017 г. и приети в първа група, постъпват в детската градина от септември, сега родителите могат само да потвърдят записването.

Старозагорци вече ползват общинската услуга за доставка на храни и лекарства (СНИМКИ)

Необходимите документи ще представят на по-късен етап, когато детските градини започнат да работят. Класираните деца, родени през 2014, 2015 и 2016 година също трябва да потвърдят записването сега, а необходимите документи да представят след отварянето на детските заведения.

Кметът Живко Тодоров обяви нова социална услуга и телефон за доброволци

Според Графика за класиранията, децата, които не са приети през месец март, участват в следващото, което ще бъде на 11 юни.