Осъдиха 20-годишен заради блудство с три жени
Осъдиха 20-годишен заради блудство с три жени / DarikNews.bg, архив

20-годишен мъж е осъден за блудствени действия с три жени, чрез употреба на сила. След като е признат за виновен от Районен съд - Стара Загора и по трите обвинения на подсъдимия е наложено наказание „лишаване от свобода" за срок от една година и четири месеца при първоначален „общ" режим.

Установено е, че от април 2014 до март 2016 година в Стара Загора мъжът извършил действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление спрямо една 21-годишна жена и две 25-годишни жени.

Осъденият мъж е извършил блудствените действия в двор на училище и междублокови пространства в централната градска част. Той е набелязвал жените в заведение, проследявал ги е, и в безлюдни места ги е нападал, като ги е дърпал, хващал за косите, нанасял удари по главата и тялото и им е отправял закани за саморазправа, с цел да осъществят с него действия на полово удовлетворение .

Районен съд - Стара Загора е разгледал делото по реда на съкратеното съдебно следствие, тъй като подсъдимият се е признал за виновен. По делото не са били предявени граждански искове от трите пострадали.

Мъжът трябва да заплати и направените по делото разноски в размер на 5 041 лева.