Община Казанлък подготвя туристически пътеводител Фестивал на розата - 2016
Община Казанлък подготвя туристически пътеводител Фестивал на розата - 2016 / община Казанкък

Община Казанлък подготвя за поредна година луксозен туристически пътеводител за „Фестивал на розата" - 2016. Книжката ще се отпечата в тираж 5 000 екземпляра и ще бъде с обем над 60 страници. Туристическият пътеводител ще се разпространява безплатно сред туристите и гражданите на града, както и на национални/международни туристически форуми, и изложения.

През 2016 година Казанлък ще посрещне своя 113-ти Празник на розата, по време на който градът и околността посрещат хиляди гости от всички краища на света. Община Казанлък кани всички туроператори, хотелиери, ресторантьори, сувенирни търговци, розопроизводители и други заинтересовани лица от туристическия бранш да рекламират своите услуги и дейности в Туристически пътеводител „Фестивал на розата" - 2016 г.

Изданието има за цел да запознае гостите на града със столетната традиция в чест на благоуханната маслодайна роза. Това е една чудесна възможност всеки желаещ от сферата на туризма да рекламира услугите, които предлага. С оглед на некомерсиалните цели на изданието, инициаторът на пътеводителя Община Казанлък предлага минимални цени за реклама, като за всеки рекламодател са предвидени допълнителни преференции.