Община Казанлък организира втора анкета
Община Казанлък организира втора анкета / Община Казанлък

Във връзка с изложението „Дни на розите", което се организира в Италия, по специална покана на Българското посолство в Рим Община Казанлък ще се представи на международното изложение, посветено на розата и розопроизводството. Изложението ще се проведе в периода 29-31 май.

В тази връзка Община Казанлък организира за втори път анкета , като дава възможност на един гражданин да участва в представянето на Казанлък на това престижно изложение.

Желаещите да се включат, могат да направят това от днес до 19 май, включително, като попълнят анкета с два въпроса и да пуснат бланките в кутия, разположена в Културно-информационния център на ул. „Искра" 4. Попълнените бланки трябва да се сложат в пликове, поставени за целта до самата кутия. Бланките могат да се изтеглят и от сайта на Община Казанлък, в рубриката „Пресцентър", в прикачения документ към този текст.

На 21 май от 17.30 часа в залата на Културно-информационния център на ул. „Искра" 4 в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени имената на един казанлъчанин, участвал в анкетата, който ще се включи в представянето на Казанлък в Италия.

Община Казанлък кани всички жители на общината, които са участвали в анкетата, да присъстват на церемонията по изтеглянето на щастливеца, който ще има уникалния шанс да бъдат част от представянето на Казанлък в Рим.