Нов управителен съвет за казанлъшкия „Розова долина”
Нов управителен съвет за казанлъшкия „Розова долина” / Dariknews.bg, архив

В ръководството попаднаха представители на водещи предприятия в общината - Николай Ибушев, изпълнителен директор на „Арсенал" АД, Кънчо Папазов от ЕТ „Теньо Топалов, Христо Сулев, представител на „М+С Хидравлик" АД; Николай Панайотов - „Даник" АД; Красимир Кънев - „ЮМТ Трейдинг" ЕООД; Симеон Раданов - „Кастамону България" АД, Янко Костадинов - „Арсенал" АД, Георги Андреев - „Саламандър" ООД - Казанлък.

До избора се стигна след като през август президентът Пенко Манев обяви, че се оттегля от клуба. По инициатива на кмета на Казанлък Галина Стоянова бе проведена среща с местни бизнесмени, за да продължи развитието на футболния клуб.

След нея стана ясно, че на 12 октомври от 16,00 часа на стадион "Севтополис" ще бъде изигран приятелски мач между ветераните на Розова долина и Берое. Срещата ще бъде по случай навършването на 30 години от влизането на „Розите" в „А" Професионална футболна група (ПФГ).

Същия ден, 12 октомври 2013 г., от 19.00 часа в ресторант „Палас" представители на казанлъшкия бизнес са поканени на среща с новия Управителен съвет на футболния клуб.