Куйович не е доволен от защитата си
Куйович не е доволен от защитата си / netinfo

Сръбският наркобос Будимир Куйович е заявил, че желае да смени адвокатската си защита по делото, образувано в Районната прокуратура в Стара Загора за едро хулиганство.

Мъжът е обяснил, че не е доволен от адвокатската защита по това дело.  При тази ситуация две са били възможностите, коментираха запознати с делото: Куйович да посочи друг адвокат или да му бъде назначен служебен. По думите на близки до делото, вече е определен нов адвокат.  Очаква се делото да приключи през май или юни.

Повод за досъдебното производство срещу сочения за наследник на Фатик наркотрафикант е неприличното му отношение към медиите на излизане от зала в Съдебната палата в Стара Загора.

Както вече е известно, на първи януари, след края на заседанието по мярката за неотклонение 39-годишния мъж показа неприлични жестове със среден пръст на старозагорските журналисти и каза няколко неприлични думи.

Срещу Куйович на 7 януари  бе образувано досъдебно производство за престъпление по член 325, алинея 2 от Наказателния кодекс.