Мис Китай 2019 Роузи Джу Син
Мис Китай 2019 Роузи Джу Син / община Казанлък
В емблематичния за Казанлък Музей на розата Галина Стоянова приветства Мис Китай 2019 Роузи Джу Син. Царица Роза 2019 Вероника Кънева подари на своята нова приятелка от далечната страна красивия символ на Града на розите, чието име носи Мис Вселена Китай 2019.
 

Мис Китай 2019 Роузи Джу Син
община Казанлък


Кметът на община Казанлък посрещна китайска бизнес делегация за създаване на нови партньорски контакти. Роузи Син е придружавана от Лили Джанг - генерален стилист на конкурса “Мис Китай”, официален дизайнер на Мис Китай Вселена 2019 и представители на бизнеса от Шанхай. Тe бяха силно впечатлени от музейната експозиция, която представя традиционното за региона розопроизводство. Техният подарък за Кмета на Казанлък бе главният изглед от Шанхай от 1928 година, изобразен върху фина коприна.
 

Мис Китай 2019 Роузи Джу Син
община Казанлък


Казанлък е прекрасен и хората са много мили!“, сподели Роузи след разходка в парк „Розариум“, прегърната с Царица Роза 2019 Вероника Кънева. „Много е сладка и дружелюбна, прекрасна!“, каза Мис Китай за носителката на короната на Розата в Казанлък. „Тя мечтае да стане модел и аз смятам, че ще успее. Просто трябва да вярва в себе си и да се стреми към това.“.

Мис Китай 2019 Роузи Джу Син
община Казанлък


„Тя е много красива млада дама!“, възкликна Вероника Кънева за Роузи Син. Вероника бе силно впечатлена от участията на Роузи в киното, кариерата й като професионален гримьор и модел. Царица Роза 2019 пожела успех на Роузи Син, на която й предстои да представи Китай на световния финал на Мис Вселена 2019 във Филипините през декември тази година.
 

Мис Китай 2019 Роузи Джу Син
община Казанлък


Мис Китай, от всички титли за красота в България, категорично е изразила желание да се запознае именно с казанлъшката Царица Роза. За краткия си престой у нас делегацията от Китай има срещи с бизнеса в града и ще посети някои от емблематичните за града културно-исторически забележителности като Тракийската гробница, Исторически музей „Искра“ и социализирани гробници в Долината на тракийските царе.