И старозагорци пишат “добър” на правителството
И старозагорци пишат “добър” на правителството / DarikNews.bg, архив
И старозагорци пишат “добър” на правителството
30844
И старозагорци пишат “добър” на правителството
  • И старозагорци пишат “добър” на правителството

Над 9000 посетители на уебсайта DarikNews.bg поставиха средна оценка „добър" на правителството на Бойко Борисов, година след началото на управлението на кабинета. В продължение на две седмици гражданите имаха възможност да оценят от 2 до 6 всеки един от министрите в сегашното правителство.

Старозагорци отговаряха противоречиво на въпроса "Заслужена ли е тази оценка". Някои от анкетираните се съмняват в обективността на проучването, а други са категорични, че управляващите правят всичко възможно, за да излезе страната от кризата и четворката е коректна оценка. "ЕС и САЩ наблюдават ходовете на правителството ни и макар и негласно, дават положителна оценка", убедени са част от гражданите. Други са възмутени от ниските пенсии, безработицата, високите цени на стоки и услуги и неангажираното отношение на депутатите.

Пълният списък с оценките на всеки един от министрите ще бъде представен в обзорното предаване „Седмицата" на Националното Дарик радио с водещ Кирил Вълчев тази събота от 10.00 ч.

Доволни ли са старозагорци от електронните бележници на депутатите и ако не, какво трябва да бъде вписано в тях чуйте в прикачения звуков файл.