/ Благотворителен базар
49-годишната жена се нуждае от спешна трансплантация на бъбрек
Организират една необикновена кампания в подкрепа на Женя Манева в Стара Загора. Тя се нуждае от спешна трансплантация на бъбрек.

Благотворителен базар организират в помощ на Женя Манева

Вече е намерен подходящ донор, но сумата от 40 000 лева за трансплантацията, която ще се извърши в турска болница, е непосилна за Женя и нейните близки.

Кампанията в подкрепа на Женя Манева, е благодарение на Финансови Консултации Надя Недялкова & екип.

Те ще дарят 5% от целия си приход от застраховки, сключени през този месец по повод кампанията, включително и конкретни полици животозастраховане. 

Facebook, Благотворителен базар

В допълнение утре има "черен петък" и само през утрешния ден клиентите, ще ползват и 35% отстъпка за себе си по най-често купуваните продукти - Каско, Застраховка за дома, Помощ при пътуване в чужбина.

Тази отстъпка чисто системно може да се направим само за нови клиенти. Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/532712767544032/?active_tab=about

Да помогнем на една майка за живот без страхове!

Необходимо е клиентите да са заявили желанието си през утрешния ден - 13 септември, онлайн: https://www.facebook.com/FinanceConsultNNedyalkovaAndTeam/?ref=bookmarks, по телефона - 0886/56-36-46 или на място в офиса ни - офис "Верея", ул. "Сава Силов", 80.

Полицата задължително се издава утре. Получаването и плащането може да стане до 25 септември. Важи и за полици с начална дата от днес до 12 ноември. Ще има регистър с номерация и печат за вписване на дарението от нас по всяка полица, за да се осигури прозрачност.

Ако така или иначе скоро ще си правите застраховка, направете го точно сега! Екипът е в готовност да изготви необходимата документация! Вярваме, че въпреки краткия срок ще се включат повече хора и така ще помогнем на Женя!

Ако нямате възможност да се включите в кампанията, може да помогнете на Женя Манева чрез:
 
Дарителска сметка Уникредит Булбанк
гр. Чирпан
IBAN: BG94UNCR70001523611231
Валута: BGN
Титуляр: Женя Златанова Манева