Центърът по хемодиализа към болница "Ел Масри"
Центърът по хемодиализа към болница "Ел Масри"
Женя Манева се нуждае от трансплантация на бъбрек
49-годишната  Женя Манева от Чирпан се нуждае от трансплантация на бъбрек. Тя е достигнала максимума на хемодиализа –три  пъти в седмицата по 4 часа . Нейният живот се поддържа благодарение на диализния апарат. Хемодиализата я поддържа жива, но уврежда другите и органи, за това по-скоро трябва да стане факт трансплантацията.

Тя ще се извърши в Турция, осигурен е и подходящ донор-приятелят на Женя. Необходимата сума е 25 500 евро. До момента са направени няколко запитвания за оферти в чужбина. Избрана е една от тях на стойност 20 000 евро.

"Майка съм и страхове имам,защото детето ми се стресира повече от мен... от разстояние, от неизвестното... Когато научи за моето състояние Грета искаше да ми дари нейният бъбрек...Но аз как бих взела бъбрека на детето си? Та тя не е изпитала още майчиното чувство. Искам тя да е добре и да се радва на живота. Аз я отгледах сама и тя е моето борбено съкровище.
Мечтая един ден да живея без страховете си да се задуша от капките вода, които цедя през устните си. Да погледна през сълзи с усмивка и да Благодаря на всички вас,че ви имам и успявахме заедно"
, споделя Женя.

Ето как може да помогнете на 49-годишната жена:

Като се включите в групата Благотворителен базар "Да помогнем на Женя" https://www.facebook.com/groups/849885138719918/

Превод чрез:
Дарителска сметка банка Уникредит Булбанк, гр. Чирпан IBAN: BG94UNCR70001523611231 Валута: BGN Титуляр: Женя Златанова Манева Ако направите дарение в същата банка няма да имате такса.  

halpkarma : https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-jenia-580
Може да преведете сума и чрез Eконт, Изипей

Няма DMS. Предстои да се направи пей пал.