Дупките по казанлъшките улици-  обект на подписка
Дупките по казанлъшките улици- обект на подписка / netinfo
В специална декларациялидерът на СДС и общински съветник от Обединената десница в Казанлък Николай Александров обяви дупките по казанлъшките улици като приоритет №1 на общината за тази година.

Заради техния огромен брой, той инициира набирането на подписка и настоя за създаване на специална общинска комисия по въпроса. Подписите на недоволните се събират в офиса на СДС в града, на улица "Скобелев"-4 или в градските таксита.

Според общинския съветник трети мандат и собственик на таксиметрова фирма Николай Александров, дупките са изключителен наболял проблем за общината и като такъв трябва да се превърнат в приоритет.

Дебат по темата и контрол на извършваните ремонти, според него ще са гаранция за качеството на похарчените народни пари за запълване на уличните дупки и пробити платна.

На апела на общинския съветник, от местното общинско ръководство отговориха с мотива, че той самият нищо не е направил по въпроса, а само за последните четири години общината е вложила близо 5 млн. лева за ремонт на пътища и улици в района. През настоящата година щели да похарчат нови 1,5 млн. лева.

На специална пресконференция кметът на Казанлък Стефан Дамянов обяви, че именно ремонтът на улици и пътища ще е приоритет в тазгодишния общински бюджет.