Берое тръгва за Пловдив с надежда за точков актив
Берое тръгва за Пловдив с надежда за точков актив / DarikNews.bg

Като доста специален за треньорското ръководство определи предстоящия мач на „Берое" с „Ботев" /Пловдив/ помощник-треньорът на зелено-белите Александър Томаш. След две поредни загуби старозагорци ще гостуват в събота с надеждата да спечелят точков актив. Срещата на стадион „Христо Ботев" започва в 17 часа.

Извън групата след контузии и здравословни проблеми ще останат Игнат Дишлиев и Иван Горанов. Заради засилващи се болки в глезена има вероятност да не играе и Мартин Райнов, посочи помощникът на Ивко Ганчев.

„Генерални промени няма да бъдат направени. По мое и на старши треньорът мнение, проблемите идват, когато нашият отбор се намира дълбоко в противниковата половина. Когато сме компактни и разгръщаме идеите си във фаза атака, тогава ние трябва да мислим за защитата. Точно там се допускат индивидуални грешки. Спойката, която трябва да се получи между отделните звена, се къса някъде", коментира причините за загубите на „Берое" в последните два мача помощник наставникът. Според него липсата обиграност в определени моменти е нормална, тъй като реално новият отбор е изиграл едва пет мача.

Домакина на зелено-белите Александър Томаш определи като симпатичен отбор с добри футболисти, които във всяка една ситуация могат да извлекат максимума. „Убеден съм обаче, че и те имат слабости", добави той.