/ ThinkStock/Getty Images
71-годишен мъж открадна мобилен телефон от игрална зала в Чирпан, съобщиха от полицията.
 
Откраднаха 3000 лева от дома на 56-годишен старозагорец

На 07 август в полицията в Чирпан е получено съобщение от 37-годишен мъж, че от игрална зала в Чирпан е откраднат мобилния му телефон. При проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятие е установен извършителят на деянието - мъж на 71 години от Казанлък. Същият е предал доброволно откраднатата вещ.
 
Откраднаха 700 лв. от 79-годишна жена

Откриха извършителя на кражба на вещи и пари от автомобил, съобщиха още от пресцентъра на полицията. На 25 юли е отразена кражба в Казанлък на вещи и сумата от 100 лева от лек автомобил, за което в РУ - Казанлък е образувано досъдебно производство.

Обраха дома на 51-годишен мъж

След разследване е установено, че извършител на деянието е 14-годишно момче от Казанлък. Проникнаха в павилион за продажба на сладолед в Гълъбово, съобщиха още от полицията.
 
Малолетни ограбиха 73-годишен мъж

На 07 август в полицията в Гълъбово е получено съобщение, че за времето от 22:00 часа на 06 август до 09:00 часа на 07 август, чрез срязване на винилова преграда, е проникнато във временен павилион за продажба на сладолед, намиращ се в Гълъбово, кв. "Съединение", и е извършена кражба на сумата от 50 лв. и консумативи.