Заради късо съединение хората останали и без електроуреди
Влага и мухъл „превзеха апартамента” на семейство от София. Заради късо съединение хората останали и без електроуреди.Течовете се появили месеци след края на санирането във входа, където живеят пострадалите.

От управата на район „Искър” изключват варианта за некачествен ремонт. Семейството споделя, че дежури с хавлиени кърпи, за да се бори с влагата и конденза.

„В апартамента вече има много влага. По пет пъти на ден чистим конденз от прозорците. Един хладилник, два телевизора и печката изгоряха. Това неудобство продължава вече шест месеца, като от три насам е ужас”, посочи собственикът на апартамента.

Провериха дейностите по саниране на блок № 1 в „Клуцохор“

Влажно е, защото при запечатването на блока с такава изолация, вътре в апартамента трябва да има проветрение и да се отоплява. В този вход са направени още такива балкони, но никой не е предявил някакви претенции”, коментира ръководителят на фирмата, санирала блока.

Цялата сграда сега е опакована. Ако преди е имало някакво проветрение, в момента няма. И аз мисля, че апартаментът не се проветрява достатъчно. Проверили сме покрива, но там теч не е установен”, обясни кметът на район „Искър” Ивайло Цеков.