/ iStock/Getty Images
На 26 септември 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Галичица“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Галичица“ от ул. „Златовръх“  до ул. „Якубица“.

Какво е аквапланинг и защо е опасен? (СНИМКИ/ВИДЕО)

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Галичица“ на кръстовището с ул. „Бабуна планина“ 

5 климатични промени, които ни застрашават

На 26 септември 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Роза“ с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Детелина, ул. „Роза“ и ул. „Сълзица“ от №6 до №12.

Студената вода - лек срещу грип и настинка

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Янчовска река“ на кръстовището с ул. „Детелина“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
                             
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!