/ Община Тунджа
18 точки са включени в дневния ред на заседанието днес на Общински съвет-Тунджа. Сред тяпх са актуализация на капиталовите разходи и бюджета на община „Тунджа“ за 2018 г., одобряване на бюджетна прогноза за периода 2019-2021 г.

Общинските съветници ще решават за предоставяне на допълнителен вътрешен безлихвен заем по проект: „Разрастване на фестивалите, чрез иновативни подходи“, даване на съгласие за кандидатстване на Община „Тунджа” с проектно предложение по втора покана за набиране на проектни предложения по Програмата Интеррег – ИПП за трансгранично сътрудничество България-Турция 2014-2020.

Останалите предложения са предоставяне на финансови средства под формата на безлихвен заем от бюджета на общината по сметка на средства от ЕС за извършване на разходи по проект „Хоризонти“ - чрез образователна интеграция към пълноценна социализация в малките населени места от селски тип“, продажба на общински недвижим имот, предоставяне за стопанската 2017/2018 г. на проектираните в плановете за земеразделяне на землищата на селата в община „Тунджа“ общински полски пътища, включени в масивите за ползване на земеделските земи, награждаване на физически и юридически лица по повод 22 април – Ден на Община „Тунджа“.