Стартира фотоконкурсът за бебета, родени в областната болница през 2014 година
Стартира фотоконкурсът за бебета, родени в областната болница през 2014 година / DarikNews.bg, архив

На 3 декември стартира поредното издание на фотоконкурса за бебета, родени през 2014 г. в МБАЛ „Д-р Иван Селимински” - Сливен. Родителите могат да изпращат снимки на децата на email: mbal.sl@iradeum.com до 5 януари 2015 г., включително, съобщават от лечебното заведение.

Право на участие има една снимка с информация за името на бебето, неговата дата на раждане и телефон за връзка с родителите.

Изпратените до 5 януари снимки на децата-участници ще бъдат публикувани в сайта на болницата. Гласуването ще се извърши на 8 януари в 12.00 часа в голямата зала от специална комисия. Оценяването ще става по месеци и за всеки месец ще се избере победител. Събралите най-много гласове ще бъдат звезди на новия календар на Неонатологично и Родилно отделения. В обработването на данните могат да участват и всички майки, които пожелаят, като изпратят съобщение за това на същия e-mail адрес и предоставят своите имена и телефон за връзка.

Награждаването на победителите по традиция ще бъде на 21 януари - Бабинден. Организаторите са подготвили изненади и подаръци за малчуганите.

 

Това е четвъртото поредно издание на фотоконкурса, койтостартира за първи път през 2010 година.