Село Млекарево отбеляза празника си
Село Млекарево отбеляза празника си / община Нова Загора

Село Млекарево отбеляза своя празник. По традиция кметът на селото Диан Тодоров отправи поздрав към всички за здраве и стремеж за едно по-светло бъдеще на Млекарево.

Специални гости на тържеството бяха Николай Грозев - кмет на община Нова Загора и неговият екип, Галя Захариева - народен представител в 43-то Народно събрание, Георги Николов - председател на ОбС Нова Загора, кметове на села от общината, общински съветници и много гости.

Кметът на община Нова Загора Николай Грозев поздрави жителите, като им пожела много здраве, успешно развитие на родното място и Св. Архангел Михаил да ги закриля. "Ние - Общинското ръководство, ще продължаваме да работим за подобряването на инфраструктурата и условията за живот на Вашето китно село, за да надградим постигнатите ни съвместни резултати. Нашата работа е насочена винаги в интерес на гражданите, живеещи на територията на общината, за спокоен живот в развиващи се населени места."

Празничната програма продължи с красиви народни танци в изпълнение на Танцова формация „Балига" с ръководители: Росица Мангърова и Теодор Михайлов. Голямата изненада бе участието на обичания народен певец Тодор Кожухаров и оркестър „Южни ритми", който поднесе букет от красиви български народни песни.

Село Млекарево отбеляза празника си
netinfo

Кулминацията на вечерта бе пищна заря, която засия в помръкналото небе над китното Млекарево.