празник на града
празник на града / община Болярово
Изложба по повод празника на Болярово беше открита в града. Участие в нея взеха социалните заведения, детската градина и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

празник на града
община Болярово


Експонирани са красиви и оригинални творения на потребителите на: Центъра за социална рехабилитация и интеграция в Болярово, двата центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция и пълнолетни лица с физически увреждания в село Мамарчево,  Дома за стари хора в село Воден, Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост в село Малко и двете защитени жилища за лица с умствена изостаналост в град Болярово и село Малко Шарково. С рисунки се включиха деца на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

празник на града
община Болярово

 С рисунки и апликации участват и деца от двата клуба по проект „Децата на Болярово – успешна интеграция в образователната система и подобряване на учебната среда в общината”, деца отт боляровската градина – клуб „Приятели на природата“ и от филиала в село Стефан Караджово – „Иван Илчев“ от клуб „Аз рисувам и конструирам“.
         
Изложбата ще остане през цялата празнична седмица във фоайето на НЧ „Възраждане – 1912 г.“ – град Болярово.