ОФК Сливен урежда контрола с румънския Отопени
ОФК Сливен урежда контрола с румънския Отопени / netinfo
Ръководството на ОФК Сливен подготвя контрола срещу румънския футболен клуб “Отопени”. “Вече е подадено запитването, сега очакваме от “Отопени” да потвърдят срещата,” заяви изпълнителният директор на сливенския клуб Георги Кирилов. Ако има потвърждение от румънския клуб, мачът ще се играе на 20 юли в Румъния.

Треньор на Отопени е бившият наставник на българските клубове Славия, ЦСКА и Литекс Миодраг Йешич, а в състава от тази година е бившият вратар на ЦСКА Илко Пиргов. Румънският тим е основан през 2001 г. От тази година отборът ще играе в Първа лига на Румъния.

Днес стана ясно още, че на 9 юли, сряда, Сливен ще играе контрола срещу бургаския “Черноморец”. Мачът е от 18.00 часа на стадион “Хаджи Димитър”. Предвидено е при горещо време срещата да започне с половин час по-късно.

Контролата с Миньор / Раднево/ ще се играе на 16.07.2008. За сега остава под въпрос контролата с “Нафтекс” на 19 юли, тъй като при евентуална среща в Румъния сливенският тим няма да има възможност да посрещне бургазлии.

Непроменени остават контролите с гръцките Шкода / Ксанти/ и Пантракикос. Срещите ще се играят на 24 и 26 юли в Гърция.