Общински турнир по футбол
Общински турнир по футбол / Община Тунджа

Отборът на НУ „Св. Климент Охридски", село Крумово спечели общинския турнир по футбол за ученици I- IV клас за купата на община „Тунджа" - 2013 година. Домакин на спортната проява бе село Роза.

В надпреварата участваха отбори от училищата на селата Кукорево, Дражево, Скалица, Крумово, Ботево, Бояджик, Завой и домакините от Роза. Отборите бяха разпределени в две групи от по четири отбора по системата на елиминиране. Отборите на Дражево, Крумово, Бояджик и Роза оформиха четворката, която да излъчи носителя на купата.

За трето и четвърто место играха отборите на ОУ „Св. Паисий Хилендарски", с. Роза и ОУ „Св.Св. Кирил и Методий", с. Дражево. С резултат 4:0 победиха футболистите на Дражево. 

Във финалната среща играха отборите от НУ „Св. Климент Охридски", с. Крумово и ОУ „Св.Св. Кирил и Методий", с. Бояджик. В редовното време не беше излъчен победител и при изпълнението на наказателните удари, отборът на НУ „Св. Климент Охридски", с. Крумово, спечели с 4:2 и със това завоюва първо место и спечели преходната купа на община "Тунджа".

Голмайстор на турнира, с девет попадения, стана Господин Мутев от НУ „Св. Климент Охридски", с.Крумово. За най-добър вратар беше определен Михаил Брошков от ОУ „Св.Паисий Хилендарски", с.Роза.

Наградата за най-добър защитник получи Илия Тодоров от ОУ „Св.Св.Кирил и Методий", с. Дражево.