Кметът Стефан Радев към студентите от Сливен: Заедно можем да постигнем много за града си!
Кметът Стефан Радев към студентите от Сливен: Заедно можем да постигнем много за града си! / Община Сливен

Кметът на Сливен Стефан Радев поздрави студентите от Сливен с предстоящия празник 8 декември по време на тържество, организирано от Студентския съвет към ТУ-София - Факултет и Колеж-Сливен.

"Вие, като академична общност, като носители на новото и прогресивното, можете да допринесете много за общината. Вярвам, че заедно можем да направим много за града си, за да стане едно по-добро място за живеене", каза кметът.
Професор Станимир Карапетков - функционален зам.-ректор на ТУ-София, също

поздрави студентите и заяви, че сливенският факултет е най-големия в университета, с най-много хабилитирани преподаватели. "Нашият град е университетски, с много млади хора, с млади преподаватели, които правят всичко за прекрасните ни студенти. Надявам се, че това, което нашето поколение не успя да направи, ще го направите Вие", каза професорът в обръщението си към студентите.

На тържеството присъстваха още зам.-областният управител Камен Костов, деканът на факултета доц. д-р Милко Йорданов и зам.-ръководителят на база-Сливен - доц.д-р Койчо Атанасов, както и директорът на колежа - доц. д-р Иванка Монева.