Хванаха пиян шофьор, други двама без книжка
Хванаха пиян шофьор, други двама без книжка / Sofia Photo Agency, архив

Бързо досъдебно производство е образувано срещу 24- годишен шофьор от село Безмер, информират от полицията в Сливен. Той е управлявал лек автомобил "Форд", когато е спрян за проверка в 22,25 часа вчера на бул."Цар Симеон" в Сливен.

Полицейските служители установяват, че водачът вече има наложено наказание по административен ред за управление на МПС, без да притежава шофьорска книжка.

Още един водач е спипан в Нова Загора без книжка. На 11 февруари в хода на специализирана операция на ул."Цар Освободител" в е спрян за проверка лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от 40-годишен мъж. При проверката се установява, че той е неправоспособен и вече има наложено административно наказание за същото нарушение.

В село Ябланово е заловен водач с алкохол 2,09 промила Днес в 01,50 часа пътните полицаи спират за проверка лек автомобил "Пежо206", управляван от 57 годишен мъж от село Ловец. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба от 2,09 промила. Водачъте задържан за 24 часа в РУ-Котел.