НФСБ Шумен
НФСБ Шумен / dariknews.bg
Лидерът на Националния фронт за спасение на България е номиниран от структурите в област Шумен за водач на листата на партията за предстоящите избори за Европейски парламент. 

Това съобщи областният лидер на НФСБ Наталия Стефанова. Считаме, че това е една достойна кандидатура, която ще представи България достойно в Европейския парламент. Ще положим всички усилия за най-добрия резултат и се надяваме и ние да имаме представител в ЕП, каза тя. 

Тази номинация е важна и необходима, не само, за това НФСБ да има представител в ЕП, а - да се чуе гласът на българските патриоти и мисля, че това ще бъде най-добре показано с присъствието на Валери Симеонов, каза Димитър Карбов, който е регионален координатор на НФСБ за Североизточна България. 

Той посочи, че номинацията в Шуменско е една от поредните за лидера на НФСБ, след проведени 5 областни събрания и посочи, че до края на месеца ще е ясна листата от 17 кандидати.

Все още няма яснота дали НФСБ ще участва самостоятелно или под формата на коалиция, каза Карбов и добави, че се водят преговори както вътре в коалицията "Обединени патриоти", така и с автентичното дясно в лицето на СДС.  

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари