Омбудсманът на Шумен става посредник на добра воля на Енерго-Про
Омбудсманът на Шумен става посредник на добра воля на Енерго-Про / netinfo

Омбудсманът на Община Шумен Иван Капралов става посредник на добра воля на Енерго-Про. Това стана ясно на среща на обществения посредник и областния управител Венцислав Венков с управителя на Енерго-Про Стефан Абаджиев. Разговорите са резултат от инициативата да се окаже съдействие на граждани в решаването на конкретни казуси, които изискват нетрадиционни решения от страна на институциите.

Управителят на Енерго-Про Стефан Абаджиев подкрепи тезата на обществения посредник за необходимостта от търсене на възможности за засилване на взаимодействието между двете страни. Двамата се договориха да работят по конкретни предложения за по-тясно сътрудничество в името на подобряване обслужването на гражданите.

„Важно е да работим в съвместно партньорство. Предлагам да бъдете наш посредник на добра воля и разчитам на вашето съдействие да започнем да работим по този начин и в други градове от Североизточна България", каза Стефан Абаджиев.

Иван Капралов ще присъства в приемната за граждани на управителя на Енерго-Про, която ще се проведе в Шумен на 5 март в рамките на инициативата „Приемен ден на ръководството". Двамата се договориха в следващите седмици да проведат съвместни срещи с жители на населени места от община Шумен.