ЛИДЕР избра общинско ръководство в Търговище
ЛИДЕР избра общинско ръководство в Търговище / netinfo
Стоян Атанасов бе избран за председател на ЛИДЕР в Търговище. Учредителната конференция на общинската структура се проведе в заседателната зала на „Поляница” . На нея присъства Людмил Бучев, член на Националния комитет на партията и отговорник по направление «Регионална политика» и “Младежка политика и спорт”. Съгласно Устава на партията, на Учредителната конференция бе избран Общински съвет и Общинска контролна комисия.

За председател на Общинския съвет на ПП ЛИДЕР бе одобрен 34 годишният инж. Стоян Костов Атанасов. Той е завършил Военноморската академия, 10 години е бил капитан в “Далечно плаване” а от няколко години се занимава със строителен бизнес. Зам.-председател на партията ще бъде Светла Храброва, която в момента има частна занималня за ученици в Търговище.

За председател на тричленната Общинската контролна комисия бе избран икономиста Камен Кънчев- от Счетоводна къща «Кънчев консулт». В бюрото на партията влизат също Христо Христов- собственик на фирма «Лито» и д-р Северин Стойчев- стоматолог.

Според Людмил Бучев, ЛИДЕР има 210 общински структури в България и около 50 хил. членове. В началото на ноември предстои официалното обявяване на коалиция “Напред”, между ЛИДЕР, ВМРО и Обединените земеделци.