Кметът на Хитрино Нуридин Исмаил
Кметът на Хитрино Нуридин Исмаил / dariknews.bg
Нуридин Исмаил: Мотивите за изключването ми са измислени
93908
Нуридин Исмаил: Мотивите за изключването ми са измислени
  • Нуридин Исмаил: Мотивите за изключването ми са измислени
Мотивите за изключването ми са измислени. Така кметът на Хитрино Нуридин Исмаил коментира информацията, че е изключен от Движението за права и свободи. Той заяви, че е разбрал за него от медиите. Това е обидно и това е болното, това са измислени мотиви, каза той.

"Една партия, която претендира за либералност и принципност, не може с измислени мотиви да изключи мен - човекът, който 25-30 години съм бил част от ДПС", заяви Нуридин Исмаил и допълни "иначе го приемам".

Изключват Нуридин Исмаил от ДПС

Кметът на Хитрино посочи, че никой от партията не се е свързал с него. "Би било коректно и редно, но щом не го считат за нужно, си е техен проблем", каза той. Нуридин Исмаил обяви, че ще даде пресконференция, на която ще отговори на всички въпроси. 

По-рано днес кметът на Хитрино и общинският председател на ДПС в Хитрино Мустафа Ахмед бяха изключени от ДПС. Това е станало с решение на Централното оперативно бюро на ДПС, съобщи зам.-председателят на Парламентарната група на ДПС Йордан Цонев. Част от мотивите за изключването са липса на прозрачност, неизпълнение на решения на ДПС, липса на информация за изразходваните средства за възстановяване на Хитрино.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.