Д-р Адемов: И избирателите на ГЕРБ гласуваха с етноаргументи
Д-р Адемов: И избирателите на ГЕРБ гласуваха с етноаргументи / netinfo
Основното притеснение на ДПС след балотажа в неделя е не купуването на гласове, а етноаргументите, които са надделели в избирателните секции в Разград, както и сред гласувалате за ГЕРБ на първи тур, които за втория бяха призовани да гласуват по съвест. Това коментира в Разград народният представител д-р Хасан Адемов. Когато ДПС показва видим напредък в национален мащаб, веднага се намират хора, които прибягват до етноаргументите, за да ограничат присъствието ни в управлението– допълни той.

Адемов даде добра оценка на ДПС за резултатите от местни избори в Разградско – пет общински кмета, 58 селски кмета и най-много общински съветници в местните парламенти.

Той заяви, че очаква през тази седмица да се проведат консултации за структуриране на мнозинство в Общински съвет – Разград. Ако не получим покана за тези консултации, ще бъдем опозиционери – допълни Адемов. Той каза още, че воля на избирателя е ДПС да има най-голямо представителство в разградския местен парламент и всякакво изолиране на движението от управлението на общината, би означавало подмяна на вота