Лично кметът на общината Нида Ахмедов участва в кампанията и беше прегледан от д-р Стилиян Раднев и екипа му.
Лично кметът на общината Нида Ахмедов участва в кампанията и беше прегледан от д-р Стилиян Раднев и екипа му. / Община Каолиново
В община Каолиново се организират безплатни консултации и прегледи на страдащи от сърдечносъдови заболявания по национална кампания „Кардиологична грижа за дълъг и пълноценен живот“ от специалисти кардиолози  към „Специализирана болница за активно лечение по кардиология –Мадара“ – град Шумен.

Целта на кампанията е превенция на сърдечносъдовите заболявания, удължаване живота на пациентите със сърдечносъдови заболявания, подобряване на качеството на живот и достъпа до високоспециализирана лекарска грижа.

В тази връзка в община Каолиново са осигурени помещения за извършването на прегледите във всичките населени места за периода от 18 януари до 1 февруари. Лично кметът на общината Нида Ахмедов участва в кампанията и беше прегледан от д-р Стилиян Раднев и екипа му.

Лично кметът на общината Нида Ахмедов участва в кампанията и беше прегледан от д-р Стилиян Раднев и екипа му.
Община Каолиново

Националната кампания „Кардиологична грижа за дълъг и пълноценен живот“ е по инициатива на Българският кардиологичен институт, Българската национална телевизия и Националното сдружение на общините в Република България.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.