Алкомет АД
Алкомет АД / netinfo
„Алкомет” АД проведе традиционния си спортен празник на Шуменското плато. Стотици служителите на компанията се събраха на „осиновената” от „Алкомет” поляна, в близост до Шуменската крепост и заедно спортуваха и се забавляваха през целия ден. Поздрав с народни танци в началото на спортния празник отправиха възпитаници на СУ „Сава Доброплодни”.  Официален старт на празника даде председателят на Надзорния съвет на „Алкомет” АД Фикрет Индже, който поздрави присъстващите. „Този спортен празник е традиция за нас, започнала още по време на социалистическия период и е една чудесна традиция, която искаме да запазим. Много съм щастлив да видя всички усмихнати, заедно със своите деца и семейства”, заяви Фикрет Индже.

Алкомет АД проведе традиционния си спортен празник на Шуменското плато.
netinfo

 

 В спортните игри участие взеха много от служителите на компанията – четири тима премериха сили в турнира по футбол на малки вратички, състезание имаше и по волейбол, канадска борба, дартс и теглене на въже. За най-малките членове на голямото семейство на „Алкомет” се погрижи специалния гост на събитието Алкомен.

Алкомет АД проведе традиционния си спортен празник на Шуменското плато.
netinfo


„Алкомет” АД продължава възходящото си развитие, като модерна компания. Фикрет Индже подчерта, че до края на годината компанията ще инвестира 40 млн. евро в ново оборудване, с цел да подобри качеството на произвежданата продукция и повишаване на капацитета си. „С това ще вдигнем стандарта, а се нуждаем от това, за да може да запазим позициите си на чуждестранните пазари, където основно се реализира продукцията ни”, каза още Индже. По думите му, „Алкомет” вече реализира продукция и на северноамериканския пазар. За анстоящат6а година планираното количество на произведена продукция е 70 000 тона.    
Алкомет АД проведе традиционния си спортен празник на Шуменското плато.
netinfo


В турнира по Футбол първенци станаха Леярен цех, следвани от Логистика и Пресов цех.

Алкомет АД
netinfo


На Дартс най-добри са Станимир Илиев и Николай Атанасов, следвани от Лъчезар Михов и Марин Цонев.

Алкомет АД
netinfo

Пресов цех взеха победата по волейбол, следвани от Леярен цех и Финанси.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.