Каракачанов налага диета на Доган
Каракачанов налага диета на Доган / netinfo
За следващите парламентарни избори партиите в България трябва да сключат пакт за недопускане на ДПС във властта. На движението трябва да бъде наложена плитическа диета, която да продължи до 12 години. Така лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов коментра властовите амбициите, заявени от лидери на ДПС по време на събора на Демир Баба теке.

Според него искането за издигане на Паметник на срама, във връзка с Възродителния процес, е поредната доза нахалство от страна на ДПС. Каракачанов се закани, че ако това се случи, неговата партия ще издигне Паметник на грабителите на съвременна България, който подозрително ще прилича на Ахмед Доган.

Лидерът на ВМРО смята, че от ДПС трябва да се извинят на българския народ за това, че го грабят в последните 8 години, и до голяма степен благодарение на техните министри сме поставени пред угрозата да загубим голяма част от средствата от европейските фондове.

Едва ли турците в страната са станали повече. Заявката за значително увеличаване на броя на депутатите на ДПС в следващия парламент означава само едно-че партията в момента събира ресурс за да купува циганските гласовe, смята Каракачанов.