/ netinfo
Трогнати от съдбата на малкото момиченце група приятели организират събиране именно с тази цел-да му помогнат. Един от тях - Пламен Попов има рожден ден на 21 септимври и иска да подари рожденния си ден на Лори.

Затова събитието се нарича „Пламен поДАРЯВА Рождения си ден на Лори. /https://www.facebook.com/events/343618389539716/ Събитието ще се проведе в София, в Караоке бар Версус на 21.09 от 18:00 до 21:00 часа. Вместо подарък за рожденика, ще има дарителска кутия за малката принцеса. Всеки е добре дошъл, за да дари.

Помощ за Лори!

Лори е на две годинки и е с Вроден дефицит на бедрената кост. Диагнозата е свързана с тежка малформация на таза със забавено вкостяване на шийката на бедрената кост, с тежка ъглова деформация в тази област и екстремно прогресиращо скъсяване на лявата бедрена кост.

Въпреки сериозната диагноза, прогнозата за Лора е отлична, ако се извършат серия от операции в Медицински център "Света Мери", Уест Палм Бийч, Флорида, САЩ. При същият доктор Пейли, за когото споменах по-рано. Първата операция, която трябва да се направи, е на стойност 200 000 долара и тази сума е непосилна за семейството на Лори.

Това ги кара да направят всички възможни стъпки, за да осигурят финансиране на операцията. За съжаление такова им е отказано и те се принуждават да стартират дарителска кампания. Кампанията разполага с DMS LORA на номер 17777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и A1). Има и дарителска сметка, която можете да откриете на нейната страница във Фейсбук