Ученици от Езиковата гимназия посетиха Народното събрание
Ученици от Езиковата гимназия посетиха Народното събрание / ГЕРБ-Разград

Ученици от Гимназията с преподаване на чужди езици „Екзарх Йосиф“ в Разград посетиха Народното събрание, по покана на народния представител от ГЕРБ Михаил Тодоров – съобщават от пресцентъра на управляващата партия в града. Те видяха сградата и пленарната зала на Народното събрание, и имаха възможността отблизо да се запознаят с работата на народните представители.

Там имаха възможността да разгледат оригинали на четирите конституции от Освобождението насам, изложени по повод Деня на Конституцията и юриста. Учениците разгледаха и личните вещи на екзарх Антим Първи, представени в Парламента по случай 200 години от рождението му.

Учениците бяха посрещнати от народният представител Михаил Тодоров и  се срещнаха с най-младите народни представители в Народното събрание – Георг Георгиев, който е и председател на младежката структура на ГЕРБ, Даниела Панайотова, Христо Гаджев, Иван Миховски и Антон Долапчиев.

Ученици от Езиковата гимназия посетиха Народното събрание
netinfo

Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев призова младежите да бъдат активни и да преследват неуморно целите си.

Михаил Тодоров приветства гостите си и ги запозна с неговите колеги, като сподели с тях, че най-младият депутат е на 24 години. „В парламентарната група на ГЕРБ има реален политически живот“, заяви той. „ГЕРБ е партия, която дава шанс на младите за реализация, чрез редица обучения, академии и стажове, както на национално, така и на международно ниво. Самият аз бях на едномесечен стаж в Eвропeйския парламент“, добави Тодоров.

Разградският регион, от който и вие и аз сме родом, повече от всякога се нуждае от млади, образовани и можещи хора, за да се развива.

Той използва случая да покани и други техни връстници на посещение в Народното събрание, където могат отблизо да се запознаят с работата на законодателния орган в страната ни.

Ученици от Езиковата гимназия посетиха Народното събрание
netinfo