/ netinfo
Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен се срещна с малки футболисти от Одрин, съобщават от пресцентъра на Областна администрация-Разград. 20-те момчета от футболен клуб „Едирне Фатих Спор“ и техните ръководители са в Разград за участие в международния турнир VIVACOMCUP за момчета, родени през 2004 г., който се организира от ПФК“Лудогорец 1945“.

Поканата към турския тим за участие в престижното състезание бе отправена със съдействието на Областния управител Гюнай Хюсмен във връзка с реализацията на дейностите по Декларацията за сътрудничество и съвместна дейност между Област Разград и Област Одрин.
 

Областният управител се срещна с малки футболисти от Одрин
netinfo


Областна администрация бе първото място, което футболистите и техните ръководители посетиха в Разград, като малка тренировка след дългия път те се изкачиха пеша по стъпалата до седми етаж в сградата на община Разград без да използват асансьор.

Пред тях г-н Хюсмен представи част от общите инициативи между двете областни администрация, разказа им за забележителностите на Област Разград, пожела им успех в турнира и приятно пребиваване в Лудогорието.
 

Областният управител се срещна с малки футболисти от Одрин
netinfo


Малките спортисти благодариха на Областния управител за топлото посрещане, подариха му фланелка на клуба си, г-н Хюсмен подари на ръководителя на групата Бекир Елималлъ статуетка с един от символите на региона – кариатида от Свещарската гробница, а на треньорите – рекламни материали на Областна администрация-Разград, след което даде обяд за малките футболисти.

Турнирът, в който те участват, започва утре на Тренировъчната база на „Лудогорец“ „Гнездо на орли“.