/ netinfo
Оптимистичен коментар преди първия мач от шестнадесетинафинала от „Лига Европа“ между „Лудогорец“ и „Милан“ направи наставникът на българските шампиони Димитър Димитров-Херо.

„Вярвам, че можем да победим, ако не вярвах, нямаше да съм треньор на „Лудогорец“ – заяви той още в началото на пресконференцията. Още от жребия насам мислите ни са насочени към датата 15 февруари – призна още той. По думите му футболистите са на гребена на емоциите от предстоящата среща с седемкратния европейски шампион. „При футболистите от „Лудогорец“ водеща ще е емоцията", допълни още той.
 

Херо: Ще бъдем офанзивни, дано Милан ни подценят
netinfo


Херо коментира, че се надява съперникът да подцени разградчани, „оптимизмът не ме напуска“ – бе категоричен още той. Плюс е за „Милан“, че в момента върви италианското първенство и в последните мачове са в подем, но се надявам да компенсираме с характер и себераздаване", каза още Херо.

На въпрос дали отборът ще играе офанзивно или дефанзивно той отговори, че в евротурнирите „Лудогорец“ е играл дефанзивно единствено в гостуването си на „Брага“ и в утрешния мач играта ще е офанзивна.

„Лудогорец“ пусна уникален фен портал

Контузени играчи няма, ще отсъстват само наказаните Натанаел и Кешеру. На поста на Натанаел като ляв бег ще играе Лукас Саша, който също бе на пресконференцията. Саша припомни, че за да помага на отбора вече е играл на няколко различни поста. „Не е лесно да се замести Натанаел, но аз съм готов да дам всичко от себе си, както и останалите футболисти на „Лудогорец“ – заяви Саша.