/ netinfo
ПФК“ Лудогорец“ уведомява феновете, които ще гледат на живо мача от 1/16-финалите в Лига Европа срещу Милан в четвъртък, 15 февруари от 20:00 часа, че същия ден „Лудогорец Арена“ отваря врати в 18:00 часа, а входовете на стадиона ще бъдат затворени в 19:30 часа.

За двубоя Лудогорец -Милан ще има строг пропусквателен режим, като билетите вървят с поименен ваучер. Неговата цел е да удостовери, че притежателят му е закупил билет съгласно правилата за двубоя. Във ваучера освен имената на посетителя и неговото място на стадиона, са упоменати и всички правила, които трябва да бъдат спазвани по време на мача.

„Лудогорец“ пусна ВИП-билети по 500 лева

Ръководството на клуба напомня на всички посетители на двубоя да носят билета, ваучера и документ за самоличност. Лицата, чийто имена от документите за самоличност не съвпадат с тези от ваучера, няма да бъдат допускани на стадиона. 

ПФК "Лудогорец" призовава привържениците да дойдат на стадиона възможно по-рано, за да се избегне забавяне в преминаването през пропускателните пунктове и входовете. Клубът ще вземе всички необходими мерки, за да няма струпване по пътеките и аварийните изходи на "Лудогорец Арена". Умоляваме присъстващите да спазват указанията на полицията и стюардите. Пропусквателният режим на "Лудогорец Арена" става посредством турникети по входовете.

Феновете на Лудогорец, които дойдат по-рано на стадиона за мача с Милан, ще участват в томбола с различни награди. Привържениците, заели своите места до 19:15 часа, ще имат шанса да спечелят три мобилни телефони Samsung Galaxy G3 от VIVACOM, пет ваучера по 100 лева за пазаруване в Sport Vision, пет ваучера по 20 лв. за пазаруване в T маркет, както и шест ваучера по 25 лв. за зареждане с гориво във верига бензиностанции Shell.

Всички привърженици, влезли на стадиона до 19,15 ч., ще имат възможност да оставят своите ваучери в урни по входовете. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на полувремето на двубоя от футболисти на Лудогорец, а наградите ще се раздават след края на мача в кетеринг зоната на съответния сектор.

Клубът уведомява, че на "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани фенове с артикули на други отбори, както и такива в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант.

Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Феновете на „Лудогорец“ събират дарения за уникална хореография за мача с „Милан“

Официалната пресконференция на Лудогорец с участието на Димитър Димитров и Лукас Саша ще се проведе на 14 февруари в 12:00 часа, на стадион "Лудогорец Арена". Официалната тренировка на шампионите е с начален час 18,00 ч. на клубната база.

Милан пристига в България в късния следобед на 14 февруари. Същия ден треньорът Дженаро Гатузо и един футболист ще дадат пресконференция на "Лудогорец Арена" в 19:30 часа.
ПФК "Лудогорец" се извинява на живущите в района на стадиона за причиненото неудобство при организацията за провеждането на мача в четвъртък вечерта.