/ Фондация Сийдър
Популярни личности се впускат в кални препятствия в подкрепа на деца и младежи от уязвими групи.

В тазгодишното издание на Legion run на 3 юли специален звезден отбор ще премине трасето, натоварен с важна мисия – да подкрепи „Менторската програма за деца и младежи в риск“ в помощ на деца, лишени от родителска грижа в центровете на фондация „Сийдър“.

кауза
Фондация Сийдър


Зад мисията застават актьорите Юлиан Вергов, Александър Алексиев, Яна Маринова, спортистите Християна Тодорова и Ева Янева.

Те ще обединят усилия с всички състезатели, закупили благотворителен билет за Легиона на „Сийдър“, за да помогнат за набирането на средства за деца и младежи, лишени от родителски грижи.

кауза
Фондация Сийдър


Купувайки билет, всеки участник ще допринесе за каузата с 20 лева, а организаторите ще удвоят набраната сума. Така 40 лева от стойността на всеки продаден билет ще бъдат дарени в подкрепа на децата, а участниците ще преодоляват трасето на предизвикателствата рамо до рамо с популярните личности.

кауза
Фондация Сийдър


Фондация „Сийдър” е българска неправителствена организация с 16-годишен опит в социалната сфера. Управлява центрове от семеен тип за деца и младежи с увреждания и лишени от родителска грижа и допринася за положителната промяна в живота над 3000 деца в неравностойно положение в България.
Фондация Сийдър