/ фондация Сийдър
Всяка година екипът на една от най-големите неправителствени организации в България – фондация “Сийдър“ организира Благотворителен бал, чиято цел е да подкрепи деца и младежи в неравностойно положение.

Тазгодишното издание на бала е с тема „Имало едно време…“ и е насрочено за вечерта на 24-ти ноември в Sofia Event Center. На събитието се очаква да присъстват 200 гости, сред които чуждестранни партньори, представители на бизнес средите у нас, дипломати и публични личности. Те ще имат възможност да се насладят на интересна музикална програма, благотворителен търг и томбола с награди.

Търгът отново е поверен в ръцете на Преслава Фентъм - Флетчър.

Преслава е професионален аукционер, лицензиран от аукционна къща Christies. С богатия си опит във воденето на търгове, тя ще пристигне от Лондон специално за събитието. На търга ще бъдат разиграни предмети с колекционерска стойност и вълнуващи преживявания, сред които картини от български художници, тенис топка, подписана от Григор Димитров и достъп до ВИП ложата на зала „България“.

Трио HYPNOTIC и Яна Дойнова част от музикалната програма

Трио HYPNOTIC са една от най успешните струнни формации в България. Трите момичета ще дадат старта на тазгодишния бал. Под звуците на виолата, цигулката и виолончелото, ще чуете едни от най-емблематичните им изпълнения.

Яна Дойнова ще ви омагьоса със своя приказен инструмент - арфата. Младият арфист използва инструмента не само за да създава изкуство, но и да се свързва с хората и да им помага. Яна се занимава с музика от ранна детска възраст. Освен това тя предлага безплатни уроци за деца с увреждания и смята, че това е начин да се справят с трудностите и да се чувстват по-добре.

Със специалното участие на цирк „Балкански“

За първа година, артисти от цирк „Балкански“ ще вземат участие в бала на фондация “Сийдър”. Те ще впечатлят гостите с еквилибристичен номер, специално създаден за събитието.

Ако желаете и вие да бъдете част от 200 ексклузивни гости, закупете своя куверт на cedarfoundation.org или се свържете с Ива Хаджийска на iva@cedarfoundation.org/0884 962 986.

Златни спонсори на събитието са CMS Sofia и фондация „Америка за България“, бронзов спонсор е Dundee Precious Metals Chelopech.