Засилена охрана и удобства за шоуто на ”Буревестниците”
Засилена охрана и удобства за шоуто на ”Буревестниците” / netinfo

Зрителите на въздушното шоу на американската демонстрационна група ”Буревестниците” в авиобаза Граф Игнатиево на 1-ви юли ще могат да паркират автомобилите си на стадиона край селото, в района на ж.п. гарата и по протежение на пътя Пловдив - Карлово, съобщи днес командирът на поделението бригаден генерал Румен Радев. Входът за посетители е свободен и ще бъде отворен точно в 11:00 часа в неделя. Забранява се внасянето на обемисти пакети и багаж.

Военна полиция ще следи за реда по време на демонстрациите и ще извежда от района на поделението гражданите, които не спазват наредбите. Всички тревни площи в района на поделението са окосени и третирани срещу комари и насекоми. За удобство на зрителите ще бъдат монтирани павилиони за храни и студени напитки и химически тоалетни.

Началото на шоуто е в неделя от 14:30 часа. Програма включва показ на изтребители МиГ 21 и МиГ 29, които са на въоръжение в авиобаза Граф Игнатиево, парашутни скокове и изпълнения на оркестъра на американските ВВС, който гостува в страната ни. След края на въздушните демонстрации на ”Буревестниците” пилотите от групата ще дадат автографи на всички желаещи