Треньорът Кирил Танев: Зеленият чай в съчетание с какао – магическият елексир за пролетта
Треньорът Кирил Танев: Зеленият чай в съчетание с какао – магическият елексир за пролетта / cvetitaherbal.com
Кирил Танев пред Дарик
85260
Кирил Танев пред Дарик
  • Кирил Танев пред Дарик

През зимните месеци тялото ни навлиза в пестелив режим – метаболизмът се забавя, не сме достатъчно активни и чувстваме умора. С настъпването на пролетта обаче, тези процеси се обръщат и тялото ни преминава през важен преход на възраждане. Именно затова е необходимо, освен физическата активност и добрия хранителен режим, да приемаме и допълнителни елементи, които да направят този преход по-лек. Това обясни в ефира на Дарик треньорът в най-успешната онлайн треньорска платформа - BodyConstructor и един от най-популярните и признати специалисти в сферата на суплементирането в България - Кирил Танев.

По думите му, по това време на годината е най-подходящо да приемаме екстракт от зелен чай в комбинация с какао.

„Зеленият чай е изключително мощен естествен антиоксидант, който забързва метаболизма и обмяната на веществата. По този начин бързо и лесно изчистваме натрупаните токсини и сваляме излишните килограми“, обясни Кирил Танев.

Какаото от друга страна, също стимулира нервната система и забързва метаболизма, а съчетанието от двата продукта води до изключително благоприятен ефект за тялото ни, категоричен бе треньорът.

Той отбеляза, че екстрактът е подходящ за хора на всякакви възрасти и различна натовареност- както за такива със заседнал начин на живот, така и за спортисти и препоръча течният билков екстракт от зелен чай и какао на Cvetita Herbal.

„ Пазарът е залят от подобни продукти и хората често залагат на евтините таблетирани форми, които обаче единствено наподобяват ефекта на зеления чай. От друга страна, екстрактът на Cvetita Herbal се приема в течен вариант и напълно чист и натурален продукт“, обясни специалистът.

Той бе категоричен, че 2 капачки на ден са достатъчни да енергизираме тялото си и да премахнем излишния стрес и натовареност.

„Още с първите приеми на продукта ще усетите тонизиращ ефект, след още 4-5 дни ще се активизира и диоретичния ефект, а след седмица ще започне и постепенното сваляне на излишните килограми“, обясни Кирил Танев и припомни, че най-добър и благоприятен ефект, бихме постигнали ако съчетаем натуралният екстракт с балансирано хранене и уверено физическо натоварване.

/Цялото интервю с треньора Кирил Танев, може да чуете в прикачения аудио-файл/