СПА Велинград
СПА Велинград / netinfo
Два хотела във Велинград отбелязват големи международни отличия със специални промоционални оферти и подаръци за своите клиенти. “Балнеохотел Свети Спас” и “Спа клуб Бор” бяха номинирани и спечелиха награди в конкурса Huete Grandeur, който е един от най-престижните в света, в сферата на хотелиерството и ресторантьорството. Големите отличия за “Спа клуб Бор” са в категориите “най-добър СПА хотел в България” за 2018 г., най-добро кулинарно усещане, “най-добър градски хотел” и “най-добро място за отдих “ в България.
 
Балнео хотел “Свети Спас” също е с 4 отличия за тази година – “най-добър еко хотел” в България, “най-добър спа комплекс”, “най-добър семеен комплекс” и “най-добър термален комплекс”.
 

СПА Велинград
netinfo

 
До 20 декември към резервирани четири нощувки през седмицата, всеки клиент получава и пета безплатна. Кулминацията на тържествата ще е на 17 ноември (събота), когато едни от най-добрите балнеохотели на Балканите организизрат празнична вечеря за всички гости, със специалното участие на Деси Добрева и Васил Найденов.
 

СПА Велинград
netinfo

 
Промоционалните пакети включват нощувки със закуска и вечеря, ползване на басейн с минерална вода, две външни и едно вътрешно джакузи (в балнео хотел «Св. Спас», също с минерална вода), сауна, фитнес, парна баня, релакс зона и други удобства. Хотелните комплекси разполагат и с детски минерален басейн, a “Спа клуб Бор” предлага и мароканска баня. Безплатно се ползват паркинги и WIFI. И в двата хотела  има професионална анимация за малчуганите от 09:30 - 12:30 ч. и 17:30 - 22:30 ч. всеки ден, като достъпът до детския клуб също е безплатен.
 
Подробна информация може да се намери на www.svetispas.com, www.spaclubbor  или на тел. 0899972277